Allmänna förhållningsregler

Känn dig varmt välkommen till Hulabeck Mediabyrås webbplats, en portal för lite olika tävlingar. Tidigare har jag skapat olika tävlingar utan något sammanhängande kitt, men nu tyckte jag att det var dags att binda ihop strukturen, göra så att man kan logga in och kika på hur många prisplaceringar man fått under årens lopp. Så därför denna webbplats, med inloggning och sånt.

Grundregel 1: Din information är skyddad

För att delta i tävlingarna krävs det att du registrerar dig på webbplatsen. Känsliga uppgifter inkluderar e-post och lösenord. Lösenordet krypteras när du registrerar dig, vilket gör att varken jag eller någon annan kan läsa vad du har. Webbplatsen kräver minst åtta tecken (varav en versal), och det får vara en lämplig kompromiss mellan säkerhet och bekvämlighet.
E-postadressen används enbart i kommunikation mellan webbplatsen och deltagaren (exempelvis om du glömt bort ditt lösenord) eller mellan mig och deltagaren (exempelvis om jag behöver informera om nya, spännande tävlingar). Ingen tredje part får tillgång till dina uppgifter.

Grundregel 2: Webbplatsen är under utveckling

Om det blir fel någonstans eller ser konstigt ut, så kontakta mig gärna. Min målsättning är att allt ska fungera tre gånger så bra som Twitter, Google och Facebook tillsammans, men det kanske är orealistiska mål när webbplatsen står på en ganska liten plattform och koden inte testats enligt gängse industristandarder. Så håll till godo med funktion och form och hoppas att jag rättar till det som blir fel.

Grundregel 3: Uppträd civiliserat

Det kommer från och till att finnas möjlighet att skriva kommentarer i forum eller dylikt på tävlingssidorna. Uppträd civiliserat där och tänk på att det kan vara andra än vi som känner dig som läser.