Regler

I Streak Challenge gäller det att välja rätt alternativ i följd, så många gånger som möjligt. Alla frågor har två alternativ (ja/nej, färre/fler, mer/mindre etc), och varje fråga är spelbar samma dag som matchen den berör. Klicka på det alternativ du tror på.

Frågan stängs generellt fem minuter före utsatt matchstart, och efter färdigspelad match bör du kunna se om du haft rätt (grön markering) eller fel (röd markering).
Innan administratören lagt in rätt resultat kan du se vilket alternativ du valt, då detta är markerat med en fet ram. Saknas det en fet ram runt något av alternativen betyder detta att det inte registrerats något spel för dig på den frågan.

Vem vinner?

Den som samlar ihop flest rätta svar i följd får äran och utses till vinnare. Det kvittar om du avslutar med tjugo raka fel, så länge som ingen annan har en längre sammanhängande svit (streak) av rätta svar.

Börja när som helst

Streak Challenge är öppen för nya deltagare under hela mästerskapet. I och med att det är längst sammanhängande svit (streak) som gäller, så behöver det inte vara någon nackdel att börja spela först när slutspelet dragit igång, men du har heller inte råd att missa så många frågor då heller.

Observera

Tävlingen Streak Challenge är under utveckling och långt från färdigtestad, så betrakta den som ett trevligt nöje (om den funkar) och som något som inte är så viktigt (om den inte funkar). Skulle du hitta något som verkar knasigt, så hör gärna av dig.

Hans Andersson

Flest rätt i rad

Välkommen till Streak Challenge: Euro2016, tävlingen där det gäller att tippa rätt flest gånger i rad. En fråga per match, så det är action-action-action hela EM!
Och glöm inte att du kan logga in med samma uppgifter som du gör på Eurosexton.
Välkommen och lycka till.

Nästa fråga

Du måste vara registrerad och inloggad för att svara.

Logga in

Registrera dig | Glömt lösenordet?

25 deltagare är med i Streak Challenge. EuroSexton