Regler

I Streak Challenge: Rio 2016 gäller det att välja rätt alternativ i följd, så många gånger som möjligt. Alla frågor har två alternativ (ja/nej, färre/fler, mer/mindre etc), och varje fråga är spelbar fram till samma dag som den berör. Klicka på det alternativ du tror på.

Frågan stängs generellt fem minuter före den aktuella grenen/tävlingen/matchens start, och när den är färdigkan du se om du haft rätt (grön markering) eller fel (röd markering).
Innan administratören lagt in rätt resultat kan du se vilket alternativ du valt, då detta är markerat med en fet ram. Saknas det en fet ram runt något av alternativen betyder detta att det inte registrerats något spel för dig på den frågan.

Vem vinner?

Den som samlar ihop flest rätta svar i följd får äran och utses till vinnare. Det kvittar om du avslutar med tjugo raka fel, så länge som ingen annan har en längre sammanhängande svit (streak) av rätta svar.

Börja när som helst

Streak Challenge: Rio 2016 är öppen för nya deltagare under hela OS. I och med att det är längst sammanhängande svit (streak) som gäller, så behöver det inte vara någon nackdel att börja spela först när det gått en vecka, men du har heller inte råd att missa så många frågor då.

Observera

Tävlingen Streak Challenge: Rio 2016 är under utveckling, så betrakta den som ett trevligt nöje (om den funkar) och som något som inte är så viktigt (om den inte funkar). Skulle du hitta något som verkar knasigt, så hör gärna av dig.

Hans Andersson

Flest rätt i rad

Välkommen till Streak Challenge: Rio 2016, tävlingen där det gäller att tippa rätt flest gånger i rad. Två frågor per dag, så det är action-action-action under hela OS!
Och glöm inte att du loggar in med samma uppgifter som du gör på alla andra tävlingar hos Hulabeck.se.
Välkommen och lycka till.

Nästa fråga

Du måste vara registrerad och inloggad för att svara.

Logga in

Registrera dig | Glömt lösenordet?

14 deltagare är med i Streak Challenge: Rio 2016. Hulabeck